Vacatures en Stage

Kom bij ons werken!

De vacatures zijn doorlopend open voor zowel locatie Doetinchem als locatie Arnhem.

Wil jij werken in een kleinschalige organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de behandeling van problematische gehechtheid en vroegkinderlijke traumatisering? Wij zijn door deze specialisatie een unieke organisatie en hebben een bovenregionale functie. 

Wij zoeken diverse behandelaren voor de locaties Arnhem en Doetinchem: 

Wij werken systemisch en met alle leeftijden; vanwege de complexe problematiek duren de behandelingen relatief lang en dit vraagt dus om geduld van de behandelaar. Er is veel ruimte voor multidisciplinair overleg en er worden verschillende behandelvormen ingezet. Aangezien problematische gehechtheid vaak samengaat met diverse soorten psychiatrische problematiek, is er voldoende afwisseling in het werk. De cliënt en zijn/haar systeem staan bij ons centraal en behandelplannen worden dan ook samen met hen opgesteld.

Inschaling vindt plaats volgens de salarisschalen CAO-ggz. Blijvende scholing van medewerkers vinden wij belangrijk; zo zijn wij een erkende opleidingsinstelling en verzorgen wij zelf ook intern en extern bij- en nascholing. In overleg zijn er naast behandeling en diagnostiek ook neventaken mogelijk.

Stuur je sollicitatie naar: info@psycare.nl

Wij bieden geen Masterstages of stages voor HBO-opleidingen aan in verband met de complexiteit van de problematiek van onze doelgroep.