Over ons

Melody PsyCare GGZ

De WTZa erkende en HKZ gecertificeerde instelling voor psychologische behandeling en psychotherapie Melody PsyCare GGZ heeft behandel locaties in Dinxperlo, Doetinchem en Arnhem. Door onze focus op kwaliteit richten wij ons op de volgende specialismen:

Wij vinden kwaliteit en zorgvuldigheid erg belangrijk en stellen het belang van de cliënt voorop. Als organisatie hanteren wij voor al onze werkzaamheden de beroepscode voor psychotherapeuten zoals beschreven door de NVP en het NIP.


Sinds 2013 zijn wij HKZ gecertificeerd.


 Wij verzorgen ook lezingen en deskundigheidsbevordering rond de thema's "hechting" en "trauma" voor groepen, (behandel) teams, (jeugd) zorg organisatie's en collega ggz praktijken en instellingen:


Lezing

Korte inleiding over hechting en het ontstaan van hechtingsproblematiek. Gedragskenmerken bij hechtingsproblematiek, vroeg kinderlijk trauma en problemen met mentaliseren. Behandelmogelijkheden.


 

Deskundigheidsbevordering

Eerst de lezing zoals hierboven en daarna bespreken van de specifieke vragen van degenen aan wie de deskundigheidsbevordering gegeven wordt, mn over de aanpak/begeleiding van kinderen met hechtingsproblematiek / vroeg kinderlijk trauma en hun ouders. Deskundigheidsbevordering is mogelijk voor (pleeg/adoptie)ouders en hun begeleiders, leerkrachten, groepsleiding en gedragswetenschappers leef- en behandelgroepen, medewerkers gezinsvoogdij-instellingen, etc.Melody PsyCare GGZ - Algemene info

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn de trots van de instelling. 

Voor een groeiende organisatie als Melody PsyCare GGZ is flexibiliteit en professionaliteit bij medewerkers noodzakelijk om de snel op elkaar volgende verbeteringen van procedures en protocollen voor doorgaande verbetering van kwaliteit en focus te implementeren en evalueren. 

Naast het hierop anticiperen in het aanname beleid vinden we het ook belangrijk om de groei in ervaring van onze medewerkers te stimuleren door opleiding en supervisie. Hierdoor houden we elkaar scherp, worden we geïnspireerd door verschillende invalshoeken en voorkomen we het verliezen van onze focus. 


Krista Schaeffer