Over ons‎ > ‎Onze medewerkers‎ > ‎

Krista Schaeffer - van Leeuwen - Directeur Zorg

Krista werkte sinds de oprichting in 2005 als Praktijkhouder / Hoofdbehandelaar voor de psychotherapie praktijk Melody PsyCare en sinds de omvorming van deze praktijk tot WTZi erkende instelling vanaf 2013 is ze Directeur Zorg / Hoofdbehandelaar bij de instelling Melody PsyCare GGZ
Krista heeft vele jaren ervaring in het werken met kinderen en jeugdigen in veel verschillende omgevingen waaronder 10 jaar in de pleegzorg.
Zij is opgeleid in Utrecht en Nijmegen en heeft haar sporen als Klinisch Psycholoog / Psychotherapeut inmiddels verdiend.
Door haar focus in vroeg stadium reeds te richten op hechting gerelateerde problemen heeft het haar inmiddels tot expert gemaakt op dit gebied. 
Zowel cliënten, collega's, pleegzorg, jeugdzorg als justitie maken daar graag gebruik van.
Als supervisor en als docent op het SPON deelt zij haar kennis ook met zo veel mogelijk gemotiveerde hulpverleners en collega's. Ook geeft zij (delen van) de opleiding Fasetherapie, Basis- en Differentiatietherapie in opdracht van Anniek Thoomes-Vreugedehill. Tevens is zij geregistreerd practitioner level 1 en 2 bij EMDR europe.